Użytkownicy online
Gość: 6
Ankieta
Twoja ulubiona książka Tolkiena?
562 votes | 0 komentarzy
|
|
 |
|
|
|
|
|
Kombat

Registered: 02/10/06
|
sobota, 25 luty 2006 @ 04:11 CET |
|
Jeśli macie jakieś propozycje dot. tego, co mogłoby się pojawić na stronie, to jest to odpowiednie miejsce, aby je napisać . Wszystkie zostaną wysłuchane, skomentowane i może nawet wykorzystane . |
|
|
|
|
| |
sadun
 Hobbit |

Registered: 02/25/06
|
sobota, 25 luty 2006 @ 04:12 CET |
|
Ja mam jedną dropną propozycję... Forum w menu można zrobic pogróbioną czcionką. dodaje to (wg. mnie) walorów estetycznych, a także zwiększyło by ilośc forumowiczów... prawdopodobnie  |
|
|
|
|
| |
Kombat

|
sobota, 25 luty 2006 @ 04:12 CET |
|
A wiesz, że sam nad tym myślałem? 
Siem zrobi .
[Edit (06-09-2005 @ 14.43]
It's done .
Czekam na kolejne propozycje . |
|
|
|
|
| |
sadun
 Hobbit |

|
sobota, 25 luty 2006 @ 04:13 CET |
|
Ja mam jeszcze takie coś . Żeby trzecią ankietę już nie robic o Westernesse... lepiej o Tolkienie, albo WP. 2 pod rząd przejdą, ale 3? To by już zachodziło na samouwielbienie. Takie jest oczywiście moje zdanie . Pewnie admin już o tym wie, ale ja w duchu dbania o Westernesse chcę byc tego pewny . |
|
|
|
|
| |
Kombat

|
sobota, 25 luty 2006 @ 04:14 CET |
|
Wie, wie. A ankiety o Westernesse slużą na razie jako 'badanie rynku' .
Btw, jeśli masz jakiś pomysł na ankietę, ślij na priva . |
|
|
|
|
| |
xkorki
 Hobbit |

|
sobota, 25 luty 2006 @ 04:15 CET |
|
hmm, mam ciekawa promozycje
Można by załorzyć fanklub Westernesse !!
czyli zbieramy narazie ludzi z Sosnowca robimy zloty wicieczki. pokazujemy to innym, na stronce itp. moze i dzieki temu jakis sponsor sie znajdzie. mozna tez wystawic na allegro aukcje Dofinansowanie Westernese i jego klubu, (tz jak by na cele charytatywne) kasa by szła na wycieczki, i rozrywke itp. ludzie majacy kase zgodzili by się na to ale trzeba to bardzo dobrze opisać,
moja ciocia robi bardzo dobre soki takie mocne z owoców. mozna je rozpuszczać w wodzie i pic sa spoko. teraz tak wydrukowac nalepke Westernesse Fanklub, adres stronki oczywiscie nalepic i wystawic limitowana serie soków myśle ze z 5 słoikow by było polowa dla cioci a połowa dla nas było by jusz na jakąs reklame. i rozwiniecie. oczywiscie kazdy członek fankluba musi ponieśc początkową składkę !!
w wysokosci około 20zł
aby miec Czarna czapke z nadrukiem Westernesse Special fanklub Member. i też koszukle i oczywiście zachęcac wielbicieli tolkiena i innych do przyłaczenie sie do klubu. napewno jakiś fan by sie przyłaczył do nas, co wy na to 
narazie można zacząć od wycieczek rowerowych w wakacje |
|
--== Serwer tu, serwer tam, ja wszędzie serwer mam :) ==--
|
|
|
| |
Kombat

|
sobota, 25 luty 2006 @ 04:16 CET |
|
Ja widzę, że ten rower to Cię męczy
Powiem tak: pożyjemy, zobaczymy (ale o tym zarabianiu to nie mów głośno, bo fiskus czuwa ) |
|
|
|
|
| |
|
|
 |
 |
|
| Topic Legend: |
 |